AcasăNewsAveti in plan sa calatoriti in Grecia? Nu uitati, joi e greva...

Aveti in plan sa calatoriti in Grecia? Nu uitati, joi e greva generala!

Daca va aflati deja in Grecia sau planuiti sa calatoriti catre Atena sau alte destinatii sau doar sa strabateti anumite zone ale statului elen,  bine sa aveti in vedere atentionarea de calatorie emisa de Ministerul de Externe de la Bucuresti. Asadar, e bine sa aveti in calcul ca la greva ar putea participa atat sinducate din transportul de calatori, cat si persoanlul medical.

Prin intermediul mesajului dat publicitatii miercuri, romanii sunt anuntati despre faptul ca Administratia Suprema a Functionarilor Publici (ADEDY) – cel mai mare sindicat al functionarilor publici eleni, precum si Confederatia Generala a Lucratorilor Greci (GSEE) – sindicatul angajatilor din domeniul privat, au anuntat, ca au in plan ca, joi, sa organizeze o greva nationala de 24 de ore.

Situatia este cu atat mai putin de trecut cu vederea, cu cat la protestul din 3 decembrie au anuntat ca vor participa, printre altii, si reprezentanti ai organizatiilor de lucratori din administratiile locale, medicii din spitale si centre medicale, precum si reprezentantii transportatorilor de calatori urbani si feroviari, din cate anunta MAE.

Mai trebuie amintit faptul ca reprezentantii sindicatelor controlorilor de trafic aerian şi personalului navigant au anuntat, momentan, daca se alatura sau nu acestui protest, astfel ca reprezentantii ministerului nu exclud „riscul unor perturbari ale traficului aerian” in decursul zilei urmatoare.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger