Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertizarile COD PORTOCALIU si GALBEN de vreme instabila, actualizate

Avertizarile COD PORTOCALIU si GALBEN de vreme instabila, actualizate

Autor:

Studiind prognoza, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au decis ca se impune o actualizare a celor doua mesaje emise deunazi.

 

ploaie 450x305 Avertizarile COD PORTOCALIU si GALBEN de vreme instabila, actualizateAstfel, atat avertizarea COD PORTOCALIU, cat si cea COD GALBEN au fost restranse. Mai nou, despre Capitala aflam nu se va mai afla sub incidenta CODULUI GALBEN, valabil in intervalul 27 iunie, ora 10 – 27 iunie ora 23. Si ca pe parcursul zilei de miercuri vor aparea ploi in majoritatea zonelor tarii, mai insemnate in cea mai mare parte a Moldovei si local in Dobrogea, Muntenia, Oltenia si Transilvania, unde “cantitatile de apa vor depasi 20…30 l/mp si izolat 40…50 l/mp”. Meteorologii spun ca “indeosebi in estul si sud-estul tarii vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina”.

cod restrans Avertizarile COD PORTOCALIU si GALBEN de vreme instabila, actualizate

sursa foto: ANM

Varianta actualizata a CODULUI PORTOCALIU anunta ca, incepand de miercuri dimineata si pana la ora 18, sunt asteptate precipitatii insemnate in cateva judete. Si anume in Vrancea, Covasna, precum si in zona de deal si de munte a judetelor Buzau, Prahova, Bacau si Brasov, unde, anunta ANM, “va ploua abundent si se vor acumula cantitati de apa de 40…50 l/mp si pe arii restranse 60…70 l/mp”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!