Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertizari nowcasting. Vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizari nowcasting. Vant puternic in mai multe zone din tara

Autor:

Pe langa faptul ca au anuntat inca din cursul zilei precedente ca vremea se va raci simtitor, meteorologii au transmis, vineri, mai multe atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN. Una dintre acestea este valabila pana dupa-amiaza.

 

vant cod Avertizari nowcasting. Vant puternic in mai multe zone din taraUna dintre acestea, valabila pana la ora 13:30, vizeaza zona de munte de peste cota 1800 metri a judetelor Suceava si Neamt, unde, conform ANM, “vantul va prezenta intensificari care la rafala vor atinge 90…100 km/h”, fiind anuntata si “zapada spulberata, care determina scaderea vizibilitatii”.

O alta astfel de atentionare COD GALBEN vizeaza judetele Constanta si Tulcea, unde, pana la ora 14, se anunta ca vantul va atinge si chiar depasi la rafala viteze de 55 – 65 km/h.

In judetele Ialomita, Braila, Buzau si Calarasi, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie mentioneaza ca se asteapta sa apara, local, pana la ora 16, “intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala viteze de 55…60 km/h”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!