Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertizari de ultima ora de la meteorologi

Avertizari de ultima ora de la meteorologi

Autor:

Semne cat se poate de clare ca vremea este intr-un continuu proces de schimbare – si nu in bine – sunt atentionarile tip nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN date publicitatii din directia Administratiei Nationale de Meteorologie.

 

polei 350x243 Avertizari de ultima ora de la meteorologiSunt anuntate diferite fenomene meteo, care se vor mentine in peisaj cu mult dupa lasarea serii. Si anume, in zona de campie a judetului Buzau se va semnala, pana catre ora 19, polei, din cate anunta reprezentantii ANM.

De asemenea, pana cel putin catre ora 21, in zona de campie a judetelor Vrancea, Bacau si Neamt, precum si pe intreaga suprafata a judetelor Iasi, Vaslui si Galati sunt prognozate precipitatii mixte, despre care meteorologii spun ca, la nivel local, pot favoriza depuneri de polei. Totodata, pana catre ora 21, este valabila o alta atentionare nowcasting COD GALBEN de vant. In zonele de campie ale judetelor Buzau si Prahova, precum si in Ialomita sunt asteptate rafale de pana la 60 km/h.

Nu in ultimul rand, meteorologii spun ca in judetele Constanta si Tulcea, pana la ora 23 cel putin, se va semnala ceata. Negura va duce la scaderea vizibilitatii- sub 200 de metri, izolat si sub pragul a 50 de metri, potrivit ANM.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!