Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertizari de precipitatii mixte si polei

Avertizari de precipitatii mixte si polei

Autor:

Schimbare la nivel de fenomene meteo, pe care specialistii se asteapta sa o observe locuitorii mai multor zone din tara.

 

cod galben de polei 350x262 Avertizari de precipitatii mixte si poleiIn acest sens, Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, vineri, pe site avertizari tip nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN.

Una dintre ele vizeaza judetul Teleorman. Pana la ora 17 se anunta depuneri de polei, la nivel local, dar si, la nivel de fenomene asociate, precipitatii mixte.

Cealalta atentionare este valabila pana la ora 18 si cuprinde atat judetele Olt si Dolj, cat si zona joasa din judetul Mehedinti. Unde se anunta ca se va semnala polei, local, iar ca fenomene asociate – precipitatii mixte.


1 Comentariu la Avertizari de precipitatii mixte si polei

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    POLEI 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Polei 5/7 IISUS HRISTOS 5/7; POL.EI. POL-Ploaia, EI-Ilie. Ploaia Lui Iisus și Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care poleiul e creat pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!