AcasăNewsAvertizari de ploi abundente in mai multe zone din tara: COD PORTOCALIU...

Avertizari de ploi abundente in mai multe zone din tara: COD PORTOCALIU si GALBEN!

Ploile par sa nu se mai opreasca! In ultimele zile, precipitatiile au cuprins mai multe judete din tara, iar situatia nu se schimba nici in urmatoarele ore, dovada ca specialistii au emis mai multe atentionari de vreme rea – COD GALBEN si COD PORTOCALIU.

Oamenii au avut serios de furca incercand sa se ascunda din calea naturii dezlantuite. In Vaslui si Galati, mai multe case au fost inundate. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de noi atentionari pentru cateva judete din Romania.

Pe parcursul noptii de vineri spre sambata, 13 – 14 septembrie, pe arii extinse in sud-estul tarii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor fi de 25 l/mp, iar izolat 40 l/mp. Judetele care se afla sub incidenta CODULUI GALBEN sunt Vaslui, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi si Constanta.

Pentru Galati, Braila si Tulcea a fost emis COD PORTOCALIU de ploi abundente, in intervalul 13 septembrie, ora 21.00  – 14 septembrie, ora 10. In aceste zone, cantitatile vor depasi local 50… 60 l/mp.

author avatar
Anca Murgoci
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger