AcasăNewsAvertizare: ploi cu descarcari electrice si vant, in Capitala!

Avertizare: ploi cu descarcari electrice si vant, in Capitala!

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

Atentie, daca va pregatiti sa plecati de la serviciu sau daca aveti, pur si simplu, drum prin Bucuresti! In urmatoarea ora si jumatate Capitala se afla sub incindenta unei atentionari nowcasting de ploi si vijelii!

Daca priviti cerul, aveti ocazia sa observati o adevarata colectie de nori, colorati in nuante de albastru-gri, care anunta furtuni! In acest sens, meteorologii au emis o avertizare cu efect imediat COD GALBEN de precipitatii, care a intrat in vigoare in urma cu doar cateva minute.

Si, din cate mentioneaza specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie va ramane in vigoare pana la 17 si 20 de minute. In tot acest interval, sunt asteptate ploi atat in Capitala, in judetul Ilfov, cat si in nordul unui alt judet limitrof Bucurestiului, Giurgiu. Vor cadea precipitatii de 15-20 l/mp. Dar din tablou nu vor lipsi grindina, vantul cu intensificari ce pot ajunge sa ia aspect de vijelie, dar si cu descarcari electrice.

Ar mai fi de spus ca o astfel de atentionare nowcasting a fost emisa, in aceasta dupa-amiaza, si pentru judetul Ialomita.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger