AcasăNewsAvertizare nowcasting de ceata pentru Moldova si sud-estul tarii

Avertizare nowcasting de ceata pentru Moldova si sud-estul tarii

(foto: stirileprotv.ro)

Meteorologii au emis o atentionare de ceata pentru Moldova si partea de sud-est a tarii, inclusiv pe E85 si A2, locatii unde vizibilitatea va fi redusade sub 200 de metri.

(foto: stirileprotv.ro)

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare nowcasting de ceata valabila pentru Moldova si partea de sud-est a Romaniei, inclus pe E85 si A2.

Potrivit meteorologilor, pana in jurul orei 12.00, in judetele judetele Vaslui, Galati, Neamt, Bacau, Suceava, Botosani, Iasi si Vrancea, inclusiv pe E85, din cauza cetii vizibilitatea va fi redusa, de sub 200 de metri ori, izolat, de sub 50 de metri.

Totodata, pana in jurul orei 11.00 ceata va afecta si judetele Teleorman, Giurgiu, Braila, Calarasi, Tulcea, Ialomita si partea continentala a judetului Constanta, dar si autostrada A2, vizibilitatea urmand a fi sub 200 de metri, ori izolat sub 50 de metri.

De asemenea, si in zonele joase  si pe drumurile nationale din judetele Sibiu, Brasov (DN1), Mures, Covasna, Harghita, Alba este ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

author avatar
Ionut Zgimbau
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger