AcasăNewsUPDATE Avertizare meteo: Vant puternic in Bucuresti si alte 12 judete

UPDATE Avertizare meteo: Vant puternic in Bucuresti si alte 12 judete

UPDATE – Avertizarea meteo de vant puternic a fost prelungita pana in jurul orelor 17. Specialistii ANM au anuntat ca miercuri, in intervalul orar 11:50 – 17:50, in zece judete si in municipiul Bucuresti vantul va sufla cu putere. De asemenea, avertizarea nowcasting vizeaza si judetele Constanta si Tulcea, insa aici intervalul vizat este 11.10- 17.10.

Astfel, potrivit meteorologilor, intre orele 11.50 si 17.50, in judetele Buzau, Braila, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Teleorman, Ilfov inclusiv Municipiul Bucuresti, Prahova, Dambovita, Arges, se vor semnala intensificari sustinute ale vantului ce vor depasi la rafala 60-65 km/h. De asemenea, specialistii ANM avertizeaza ca intre orele 11.10 si 17.10, vantul va sufla cu putere si in judetele Constanta si Tulcea, putand sa aiba intensificari ce izolat pot depasi 60- 65 km/h.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis miercuri dimineata o avertizare nowcasting de vant puternic, valabila in intervalul orar 8.50- 11.50, in Bucuresti si alte sapte judete din tara.

(foto:inpascani.ro)

Vremea continua sa fie mohorata in mai multe zone din tara Pe langa ploi, in mai multe judete din tara, dar si in Bucuresti, meteorologii ne avertizeaza ca vom avea parte, miercuri, de vant puternic, pana la orele pranzului.

Specialistii ANM au anuntat ca vantul va sufla puternic in Buzau, Braila, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, dar si in Bucuresti. Conform avertizarii meteo, valabile miercuri intre orele 8.50 si 11.50, in zonele mentionate se vor semnala intensificari ale vântului ce pot depasi la rafala 60-65 km/h.

215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se aude ingrozitor vantul in Bucuresti la etajul 7,zici ca esti intr-un film de groaza.Sa vina mai repede caldura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger