AcasăNewsAvertizare meteo: Ploi si descarcari electrice!

Avertizare meteo: Ploi si descarcari electrice!

Meteorologii avertizeaza ca in curand nu vor mai fi temperaturi asa de ridicate ca cele cu care ne-am obisnuit in ultima vreme. Din contra, va ploua si vor fi si descarcari electrice.

Doar asa, vremea se apropie de maximele normale ale acestei perioade.

Joi, va fi in continuare cald, dar temperaturile mai scad in nord-estul tarii. Se vor inregistra 22 – 23 de grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei, pe litoral si in Delta si ajung la 32 de grade in Banat si Crisana. Dupa-amiaza, in zona de munte vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si la munte.

Vineri, vremea va fi tot calda. In vest, nord-vest si la munte, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari trecatoare si pe arii restranse averse si descarcari electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23-24 de grade pe litoral si 31 de grade la Timisoara si Giurgiu.

Sambata, cerul va fi variabil. Vor fi unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restrinse in vestul, centrul si nordul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24-25 de grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu. In Bucuresti, mercurul din termometre va urca pana in dreptul valorii de 13 grade dimineata, si 30 de grade la amiaza.

author avatar
Andra Nesu
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger