AcasăNewsAvertizare de vreme rea: ploi, descarcari electrice si grindina. Afla zonele afectate!

Avertizare de vreme rea: ploi, descarcari electrice si grindina. Afla zonele afectate!

Desi ziua a inceput cu vreme frumoasa in majoritatea regiunilor tarii, cu soare si temperaturi foarte placute, situatia se schimba radical in urmatorul interval orar.

Astfel, duminica, meteorologii au emis o atentionare tip nowcasting Cod Galben de vreme rea. Specialistii Administratiei Nationale de meteorologie au anuntat ca, intre orele 14 si 15.30, vremea se strica in judetul Salaj (localitatile Cizer, Crasna, Varsolt, Coseiu, Dobrin, Jibou, Romanasi, Buciumi) si in municipiul Zalau.

Sunt anuntate ploi ce pot depasi 25 l/mp, descarcari electrice, grindina, dar si vant cu intensificari, dar de scurta durata. Asadar, daca locuiti in zonele aflate sub avertizarea nowcasting de vreme urata, e bine sa tineti cont de prognoza inainte de a pleca de acasa!

UPDATE – Nu scapa de furtuna nici locuitorii din judetul Cluj. Meteorologii au emis o atentionare de vreme rea si pentru zona de munte a judetului amintit, inclusiv pentru localitatile Risca, Calatele, Sancraiu, Huedin. Intre orele 15 si 16.30 in aceste arii se vor semnala ploi (cantitatile de apa pot depasi 25 l/mp), grindina, descarcari electrice, dar si vant cu intensificari de scurta durata.

Sursa foto: agendadeiasi.ro

580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger