AcasăNewsAvertizare de ceata in mai multe judete. Traficul rutier, afectat

Avertizare de ceata in mai multe judete. Traficul rutier, afectat

Averizare nowcasting, sambata dimineata, pentru mai multe judete din tara. Meteorologii informeaza ca vizibilitatea va fi scazuta pe drumurile nationale din cinci judete, izolat chiar si sub 50 de metri.

(foto: mesagerul.ro)

Avertizarea nowcasting (cu efect imediat) de ceata este valabila pana la ora 11. Afectate de informarea ANM sunt zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba, unde ceata va scadea vizibilitatea, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Reprezentantii Centrului Infotrafic au anuntat ca dimineata, in jurul orei 9.15, in judetul Alba, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata. Pe unele portiuni ale drumurilor nationale 1 si 7, vizibilitatea este cuprinsa intre 50 si 100 de metri.

In aceste conditii, conducatorii auto care pleaca la drum sunt sfatuiti sa adapteze viteza in functie de vizibilitate si sa mareasca distanta in mers. De asemenea, in situatiile in care ceata este densa, li se recomanda sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger