AcasăNewsAvertizare de ceata in mai multe judete din tara

Avertizare de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis duminica dimineata o avertizare de ceata pentru 14 judete din tara si Capitala.

(foto: oradecluj.ro)

In zona de est a tarii sunt afectate judetele Suceava, Bacau, Vrancea si local in judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Galati inclusiv E 85. Avertizarea este valabila pana la ora 14:00.  Din cauza cetii vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Sunt conditii de burnita, chiciura si polei.

In zona de sud a tarii va fi ceata in judetele Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, lfov si municipiul Bucuresti, inclusiv pe drumurile nationale si europene, precum si pe autostrada, A2. In aceasta regiune avertizarea este valabila pana la ora 12:30. Ceata va determina vizibilitate scazuta sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

De asemenea ANM a emis o avertizare valabila pana la ora 12:45 si pentru judetul Cluj, inclusiv municipiul Cluj Napoca. Conducatorii auto sunt rugati sa reduca viteza in aceste zone si de asemenea sa conduca prudent si sa pastreze distanta regulamentara.

author avatar
Alina Stancu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger