Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertisment de la salvamontistii prahoveni, in privinta riscului de avalanse

Avertisment de la salvamontistii prahoveni, in privinta riscului de avalanse

Autor:

Cum pe final de saptamana nu au fost putini cei care, avand in vedere ca vremea e frumoasa, au ales sa mearga la munte, nelipsind nici cazurile in care salvamontistii au fost solicitati in ajutorul unor turisti care au intampinat probleme, salvatorii montani prahoveni au ales sa transmita o atentionare prin intermediul unei retele de socializare.

 

salvamont 350x197 Avertisment de la salvamontistii prahoveni, in privinta riscului de avalanseMizand, cu siguranta, pe faptul ca astfel sunt sanse ca mesajul lor sa ajunga la cat mai multa lume, reprezentantii Salvamont Prahova au atras atentia asupra riscului ridicat de producere a unor avalanse. “Din cauza temperaturilor crescute din ultima perioada, riscul producerii avalanselor spontane este insemnat in toate masivele montane din Prahova. Azi au plecat doua avalanse pe Piciorul Pietrei Arse si pe Valea Pelisorului”, suna avertismentul adresat, duminica, montaniarzilor, via Facebook.

Totodata, turistii amatori de drumetii pe munte sunt sfatuiti sa respecte doua aspecte esentiale pentru siguranta lor. “Nu schiati in afara partiilor omologate si nu parcurgeti traseele montane interzise in sezonul rece”, mai transmit cei de la Salvamont Prahova.

Sursa foto: Facebook/Salvamont Prahova
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!