Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avertisment. Ce a tinut sa sublinieze Iohannis in privinta mutarii ambasadei

Avertisment. Ce a tinut sa sublinieze Iohannis in privinta mutarii ambasadei

Autor:

Presedintele a lansat un avertisment in termeni cat se poate de clari Executivului, pe tema eventualei mutari a Ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. S-a intamplat chiar dupa discutia avuta la Cotroceni cu presedintele Adunarii Generale a ONU, Miroslav Lajcak.

 

iohannis anunt 720x480 Avertisment. Ce a tinut sa sublinieze Iohannis in privinta mutarii ambasadei“O sa fiu foarte franc – o astfel de decizie ar anula instantaneu orice sansa a Romaniei de a fi votata membru nepermanent in Consiliul de Securitate, nu numai acum, ci si pe viitor”, a sustinut Iohannis, pe un ton ferm.

Mai mult, seful statului a reamintit – pe fondul evaluarii anuntate de Executiv – cine are ultimul cuvant intr-o astfel de chestiune. “Stiu ca la Guvern s-a inceput un proces de evaluare, decizia nu este la Guvern, cum probabil va amintiti, dar daca dumnealor vor sa faca o evaluare, o pot face. Nu am primit pana la momentul de fata o informatie despre stadiul acestei evaluari”, a mai punctat Iohannis, in cadrul conferintei de presa comune sustinute alaturi de inaltul oficial strain.


1 Comentariu la Avertisment. Ce a tinut sa sublinieze Iohannis in privinta mutarii ambasadei

  1. P. van der K

    Mai bine cu securitatea decat cu perciunatii oculti.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!