Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

Autor:

Afacerist de carton, primarul sectorului 3 Robert Negoita va fi „usurat“ de mai multe bunuri, bancile si Fiscul incercand sa recupereze de pe urma licitatiei de astazi o parte din banii pe care pesedistul ii datoreaza. Intr-o situatie similara se afla si Irinel Columbeanu, fostul aspirant la fotoliul de primar general urmand sa fie executat silit, tot astazi, de Marfin Bank, dupa cum „National“ a anuntat, in exclusivitate, inca de la inceputul lunii.

 

ROBERT NEGOITA FANE 26 300x261 Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

ROBERT NEGOITA - Fiscul si Credit Europe Leasing IFN S.A il executa silit pentru 2,6 milioane de euro

In urma tepelor pe care cu mandrie le numeste businessuri, Robert Negoita a ajuns la mana creditorilor. ANAF si Credit Europe Leasing IFN S.A  au scos la vanzare 15 imobile si terenuri din localitatea Popesti-Leordeni, apartinand primarului sectorului 3. De pe urma licitatiei, care va avea loc astazi, ”pagubitii” spera sa obtina 11,872 milioane de lei ( circa 2,6 milioane de euro).

Iri pierde 59 de terenuri

2 31 300x164 Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

1.11.2012 - „National“ a dezvaluit faptul ca Marfin Bank i-a scos lui Irinel Columbeanu terenurile la vanzare

Tot astazi, Irinel Columbeanu, alt afacerist care a cochetat cu politica, va fi si el executat silit de Marfin Bank, la licitatie urmand sa fie puse la bataie trei terenuri in suprafata totala de 17.400 de metri patrati, situate in comuna Moara Vlasiei (judetul Ilfov) si evaluate la circa 151.000 euro.

Irinel Columbeanu Cirque du Soleil Narcis Pop 121 284x300 Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

Irinel Columbeanu

In cazul lui Columbeanu, Marfin Bank  va continua licitatiile si maine, cand la vanzare vor fi scoase 56 de terenuri  din comuna Ciolpani, cu suprafete cuprinse intre 900 de metri patrati si 10.000 de metri patrati, care sunt evaluate in total la peste sapte milioane de lei (1,56 milioane de euro).

Boureanu, vanat pentru 1,79 milioane de euro

CRISTIAN BOUREANU FANE 14 206x300 Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

CRISTIAN BOUREANU - Politicianul are datorii de 1,79 milioane de euro

Intr-o situatie la fel de ingrata se afla si democrat-liberalul Cristian Boureanu. Potrivit site-ului executari.com, politicianul si sotia lui au datorii  de aproape 1,79 milioane de euro la Marfin Bank, UniCredit Tiriac Bank si Banca Transilvania, institutii care incerca acum sa-si recupereze banii vanzand cinci proprietati ale cuplului Boureanu-Pelinel, toate din Capitala.


1 Comentariu la Averile lui Negoita si Columbeanu se vand astazi, cu strigare!

  1. eu

    Asa este foarte bine,dar cand va fi executat si LIVIU DRAGNEA cu BOMBONICA lui?


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!