Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Averea lui Vasile Turcu, pe mana camatarilor

Averea lui Vasile Turcu, pe mana camatarilor

Autor:

Iata ca zvonurile privind cauzele tentativei destul de bizare desinucidere a fostului dinamovist Vasile Turcu incep sa iasa la iveala. Turcu era dator vandut.

 

masina turcu bun Averea lui Vasile Turcu, pe mana camatarilorSurpriza pe strazile Capitalei, masina de lux a lui Vasile Turcu, un Bentley cu TTT in numar, a fost vazuta in plina strada. Masina se vantura prin cartierul Baneasa, iar la volan era o figura cunoscuta in lumea interlopa a Bucurestilor: Sefor din clanul de camatari Duduianu. Sefor se purta cu automobilul ca si cum ar fi fost chiar al lui. De altfel, din piata se aude ca masina de lux este, de fapt de vanzare, si ca este pe numele lui Sefor. Aceasta intareste ideea ca Turcu avea datorii uriase nu numai la oamenii de afaceri din zona sportului, ci si la camatari, printre care ar fi si Duduienii. Bentley-ul, despre care se stia ca si l-a facut cadou, de ziua lui, acum trei ani, ar fi costat atunci 300.000 de euro. Sefor se aude ca l-ar da pe o suta de mii. In zilele in care Vasile Turcu zacea, intre viata si moarte, la spital, s-a vorbit foarte mult despre existenta unui bilet de adio care ar mai fi putut lamuri si cauzele hotararii de a-si lua viata la care a recurs omul de afaceri. Un zvon spune ca unul dintre cei doi baieti ai lui Turcu ar avea si probleme de sanatate care ar fi macinat, la randul ei, depresia fostului patron dinamovist.


1 Comentariu la Averea lui Vasile Turcu, pe mana camatarilor

  1. Leonidas

    Ai bah baieti de la ,,National”.Si de cand camataria e legala in Romania??.De ce nu se ia nici o masura impotriva camatarilor? de catre politie si procurori??.Au alte treburi ei? sa haituiasca bisnitzarii marunti..Ca aia nu sunt periculosi….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!