Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Avere nejustificata”. Fost director la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in vizorul ANI

“Avere nejustificata”. Fost director la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in vizorul ANI

Autor:

Aurel Saramet a ajuns in atentia inspectorilor din cadrul Agentiei Nationale de Integritate.

 

sar Avere nejustificata. Fost director la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in vizorul ANIConcret, din directia institutiei s-a anuntat, in prima parte a zilei de luni, ca in cazul fostului director in cadrul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii ca “Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 4.868.494 Lei (aprox. 1.058.828,62 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate” in perioada exercitarii functiei publice amintite, si anume incepand cu 20 decembrie 2004 si pana pe 6 noiembrie 2013.

Urmare a celor constatate, reprezentantii ANI nu doar ca l-au informat pe Saramet despre  “existenta diferentelor semnificative”, dar au sesizat si instanta, in speta “Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre SARAMET AUREL”.

Va amintim ca Saramat a fost inlocuit din functie, in noiembrie 2013, de catre ministrul Finantelor de la acea data.

sursa foto: Antena 3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!