Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Aventura vietii: un pusti a invatat, pe net, sa sofeze si si-a dus surioara la fast-food

Aventura vietii: un pusti a invatat, pe net, sa sofeze si si-a dus surioara la fast-food

Autor:

O poveste care multora le-ar parea o gluma sau macar vreo idee de comedie, daca nu si-ar fi gasit confirmare din partea oamenilor legii, il are drept protagonist pe un pusti american care a lasat pe toata lumea masca invatand sa conduca de pe Youtube.

 

condus Aventura vietii: un pusti a invatat, pe net, sa sofeze si si a dus surioara la fast foodLucrurile au stat cam asa: baiatul – ale carui reflexe sunt cel putin remarcabile – a studiat pe cunoscutul portal cateva imagini si, inghiontit de pofta de un cheesburger, a considerat ca se poate descurca sa dea o fuga sa-si cumpere unul fara sa mai apeleze la mama si la tata. Asa ca, profitand de faptul ca parintii atipisera, pustiul – originar din Ohio- si-a luat surioara in varsta de patru ani, ceva bani din pusculita si au pornit amandoi, cu masina tatalui, catre un fast-food, conform news.com.au.

Desi au parcurs o distanta considerabila, cei doi au ajuns cu bine la destinatie, unde au ramas pana cand au venit parintii sa ii recupereze. Ar mai fi de spus ca pana si politistul care a avut cazul in atentie s-a declarat uimit de faptul ca pustiul n-a avut nicio abatere in drumul sau catre fast-food-ul cu pricina.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!