AcasăNewsAventura vietii: un pusti a invatat, pe net, sa sofeze si si-a...

Aventura vietii: un pusti a invatat, pe net, sa sofeze si si-a dus surioara la fast-food

O poveste care multora le-ar parea o gluma sau macar vreo idee de comedie, daca nu si-ar fi gasit confirmare din partea oamenilor legii, il are drept protagonist pe un pusti american care a lasat pe toata lumea masca invatand sa conduca de pe Youtube.

Lucrurile au stat cam asa: baiatul – ale carui reflexe sunt cel putin remarcabile – a studiat pe cunoscutul portal cateva imagini si, inghiontit de pofta de un cheesburger, a considerat ca se poate descurca sa dea o fuga sa-si cumpere unul fara sa mai apeleze la mama si la tata. Asa ca, profitand de faptul ca parintii atipisera, pustiul – originar din Ohio- si-a luat surioara in varsta de patru ani, ceva bani din pusculita si au pornit amandoi, cu masina tatalui, catre un fast-food, conform news.com.au.

Desi au parcurs o distanta considerabila, cei doi au ajuns cu bine la destinatie, unde au ramas pana cand au venit parintii sa ii recupereze. Ar mai fi de spus ca pana si politistul care a avut cazul in atentie s-a declarat uimit de faptul ca pustiul n-a avut nicio abatere in drumul sau catre fast-food-ul cu pricina.

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger