Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avem un spital-model. In Simeria!

Avem un spital-model. In Simeria!

Autor:

In timp ce, la Bucuresti, prin spitale gasesti rugina, mucegai, geamuri sparte si mizerie la bude, in Simeria exista o unitate medicala de exceptie.

 

spital Simeria 0 Avem un spital model. In Simeria!

Veniturile proprii bine investite, iată reţeta succesului

Simeria este o localitate cu doar 13 .000 de suflete, dar ne da lectii cand vine vorba de sanatate: pereti fara igrasie, paturi noi cu asternuturi nepatate si bai-luna! Ce mai, e ca in Occident.  Sunt 6 cabinete cu diferite specialitati medicale,  un laborator de analize.  Chiar si compartimentele de ATI arata ca in serialele americane. Aparatele medicale de-aici sunt de ultima generatie si doar pe cele cumparate anul acesta au fost cheltuiti 3 milioane de lei.  spital Simeria 1 Avem un spital model. In Simeria!Cum se poate asa ceva? Din venituri proprii. Adica, spitalul a incheiat mai multe contracte cu diverse persoane juridice care aveau nevoie, conform legislatiei, in vigoare de servicii medicale. Banii veniti s-au investit, apoi, cu cap.  Astfel, conducerea spitalului din Simeria a reusit, in patru ani, sa achite datorii de 350.000 de euro,  sa faca modernizari seriose si chiar sa anunte pentru ianuarie viitor deschiderea un Centru de Screening al cancerului de san.


1 Comentariu la Avem un spital-model. In Simeria!

  1. antonia

    Habar nu aveti despre ce se intampla acolo!
    Model pe dracu, managera spitalului invarte niste afaceri de-ti sta mintea in loc si nimeni nu zice ,pas!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!