Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avem siguranta si increderea ca Politia Romana e praf

Avem siguranta si increderea ca Politia Romana e praf

Autor:

Multe au fost bancurile cu miliţieni. Unele s-au perpetuat şi in era Poliţiei. Din nefericire, s-au mai perpetuat şi prostia, reauavoinţa şi faradelegea au reuşit sa ramana in randurile noii Poliţii. Acestea au facut ca nişte poliţişti sa aiba nevoie de trei zile ca sa-şi recunosca colegul ca fiind pedofilului poreclit „Violatorul”.                                                                                    

 

eugen stan pedofilul din lift Avem siguranta si increderea ca Politia Romana e praf

Culmea incompetenţei: pedofilul căutat prin parcuri se afla, de fapt, în ograda Poliţiei. Era angajat pe un loc călduţ şi bine plătit

Ca sa nu mai vorbim despre şeful acestuia care il avea drept şofer pe dezaxatul cu pricina. Asta chiar ca nu e de inţeles cum de nu s-a prins din prima, caci capturile video au fost chiar foarte clare. Sau cineva a incercat sa puna batista pe ţambal, ca sa nu manjeasca „Violatorul” haina statului? Oricum ar fi, cazul pedofilului din Drumul Taberei a reuşit sa ne puna pe ganduri. Daca un pedofil a reuşit sa se camufleze ani buni in randurile Poliţiei Rutiere, oare caţi hoţi, talhari,  sadici, peşti, sociopaţi, piromani, prezumptivi criminali, mitomani, satanişti, zoofili, necrofili,  bişniţari, violatori de babe sau escroci mai aşteapta sa fie descoperiţi? Şi asta fara a-i mai numara pe alcoolicii, cartoforii, drogaţii, voyeuriştii sau pe poponarii patriei  care o fi obligatoriu sa-i primeşti la slujba caci aşa e modern in UE. Oare ce şpringar ma va legitima maine, ca sa ştie unde sa dea lovitura şi sa ma lase fara TV?captura Avem siguranta si increderea ca Politia Romana e praf Sau cine imi poate garanta ca alcoolmetrul in care trebuie sa suflu nu a poposit prin dosul vreunui miliţian de tip nou? Ceea ce vreau sa spun este simplu: daca aşa ceva se poate intampla in Poliţia naţionala, la nivelul celei locale e, probabil, jale maxima. Incep sa cred ca lupii s-au angajat paznici la oi şi toata şefimea MAI habar n-are cum de s-a petrecut un asemenea lucru, atat de linişte e pe prin instituţia „nino-nino” a Romaniei. Daca aşa o fi şi in Armata, SRI, SPP STS, prin noua SIPA, nu ne ramane decat sa ne bucuram ca unitatea prin diversitate funcţioneaza la cele mai inalte standarde la noi şi ca am putea da clasa ONG-urilor care flutura steagurile curcubeului planetar. Un singur gand ma mai alina in acest caz unde pedofilul-poliţist este vedeta incontestabila: realizaţi ce va paţi perversul in uniforma cand va poposi la Parnaie, unde sigur i s-a pregatit un loc intr-o anume celula? Carne proaspata, poliţist, violator şi pedofil, totul intr-o singura persoana. Un fel de patru-n unu’, cadoul maxim pentru puşcariaşii de drept comun.


6 comentarii to Avem siguranta si increderea ca Politia Romana e praf

 1. popescu

  cautati la operatiuni speciale ca au de toate : proxeneti, traficanti de droguri, recuperatori ca au flagrante, combinatori ca informatiile de la casti si investigatori trebuie valorificate si nu in ultimul rand condamnati definitive dar ascunsi bine si protejati de directori.
  nu-I asa dl vasilescu?

 2. Raul Giuglea

  Popescu, poți fi mai explicit? Adică ai probe pentru ce susții?

 3. Razvan

  Domnul Popescu isi permite sa jigneasca gratuit o structura de elita ,formata din profesionisti veritabili.Daca reusitele profesionale ale Directie De Operatiuni Speciale genereaza pusee de tensiune,se impune un examen cardiologic, urmat de unul psihiatric.E foarte simplu sa jignesti si este extrem de complicat sa recunosti meritele unui profesionist de exceptie, precum chestorul Vasilescu.Dificultatea de a recunoaste meritele rezida ,in principal, in volumul enorm de activitati finalizate cu rezultate cuantificabile. Un numar redus de sinapse genereaza blocaje neuronale si deviatii comportamentale.

 4. Petrescu

  Eu va dau perfecta dreptate.Politia este plina de semianalfabeti,pleava societatii, fara nicio perspectiva de progres.Majoritatea au intrat in politie cu scopul principal de a se imbogati pe orice cale.Ne avand prea multa minte,calea cea mai usoara este santajul si spaga,protectia infractorilor etc.Daca ar fi cautati in mod serios la avrerile reale pe care le detin veti vedea ca cca 90% nu le pot justifica.Tonul este dat de la varf iar subalternii fac ce vad la sefi.Acestia nu au nicio autoritate morala sa-i controleze si stopeze.Eu v-as sugera sa incepeti cu cativa dintre fostii sefi de prin politie si va veti cruci ce averi si afaceri au.

 5. Darie a lui Darie

  Sa stiti ca is multi mai multi ghaozari juvenili ca am vazut lumini aprinse in cartier ce n~am mai vazut de rev semn ca se uita lumea la tele, semn ca se stiu cu musca pe caciula. Sa, i ducem la canalul Dunrere Marea Neagra Bucuresti!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!