Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avem presedinte neamt degeaba!

Avem presedinte neamt degeaba!

Autor:

Si prieten cu Vladimir Putin, si tare-n gura in fata sefei Angela Merkel, s-a declarat antiglobalizare si e putin cam ultranationalist, ba are si niscaiva tendinte revizioniste. Ca sa nu mai pomenim ca-l uraste de moarte pe George Soros si nici nu se teme s-o recunoasca! Cu un asemenea conducator, nu-i de mirare ca Ungaria risca s-o pateasca. Daaa, pericolul marginalizarii e foarte mare, pe maghiari ii paste amenda de la UE si nitica na-na la fund data de NATO. Iham, sigur ca da!

 

klaus65513iohannis 605x Avem presedinte neamt degeaba!

Iohannis nu e Orban. Cu amaraciune ne-am convins

Acest discurs ni s-a livrat si noua ori de cate ori cascam gura la vorbele lui Viktor Orban. Un lider vocal, plin de tupeu si smecher in atitudine, gesturi si actiuni. Garduri ridicate in fata valului de imigranti, declaratii belicoase (chiar neobrazate!) la adresa vecinilor, cuba batuta cu bau-baul Putin si priviri chiorase azvarlite nemtaloaicei Merkel-cea-iubitoare-de-arabi. Numai ca, in locul unei izolari pe care o tot asteptam, vedem Ungaria tot mai adanc integrata in planurile de dezvoltare ale marilor colosi din industrie. Mai intai, undeva prin iunie, Mercedes s-a grabit sa azvarle un miliard de euro intr-o noua fabrica ridicata la Kecskemet (nu prea departe de Budapesta), in care vrea sa fabrice masini cu tractiune integrala. Saptamana asta, hop si BMW cu anuntul: inca un miliard pentru Ungaria, la Debrecen, doar vreo 40 de km de granita cu Romania. VictorOrban 660x330 Avem presedinte neamt degeaba!E clar, maghiarii se izoleaza si mai tare de Europa! De vreo cativa ani incoace, Orban arata oricui are ochi sa vada care este cheia succesului. Politica agresiva! Forta, pumn in masa, negocieri purtate de pe picior de egalitate, drepturi nu cerute, ci comandate. Asta e stilul Viktor Orban, iar astea-s cele mai recente rezultate: consolidarea parteneriatelor economice cu giganti din Germania, sa i se faca si mai verde fierea lu’ tanti Merkel. In schimb, Romania se lauda ca si-a tras presedinte neamt, dar investitiile Germaniei in tara noastra sunt sublime prin absenta. Buzele prezidentiale stau lipite la dosurile berlineze, dar cand e vorba de strategii (fabrici, mii de locuri de munca si miliarde de euro) vedem ca ele dribleaza Romania cu finetea celui mai tare fotbalist din lume. Asa cum face si Klaus Iohannis cu noi. Ne dribleaza la greu.Nu mai spunem si de faptul ca prietenia lui Iohannis cu Michael Schmidt de la Automobile Bavaria este total ineficienta.


4 comentarii to Avem presedinte neamt degeaba!

 1. cobe

  Marea diferenta intre cele doua personaje este ca Mutalakul nu are nicio strabatere pentru ridicarea Coloniei in care este numit Guvernator de stapani.Mutalakul vrea inca un mandat de Guvernator doar pentru ca se simte foarte confortabil in aceasta functie si nu are nicio raspundere pentru ca are,in mod neconstitutional,imunitate totala,cu alte cuvinte il doar in bas de sclavii din Colonie.

 2. Anonymous

  ungurul e taur,al nostru bou

 3. un roman

  CE-MI PLACE LA IOHANIS E NODUL DE LA CRAVATA,E IMPECABIL,IN REST ..NIMIC

 4. Inu

  Il uraste pe dracu. E cel mai bun prieten ak hunilor Sorosi. Asta cu scuipati pe poza e pentru prosti. Sorosi Tukesi si congresmanul Tom Langos asta Lantos era singura triada ptegatita in timp sa puna mana pe Ardeal. Sa puna mai bine frumusel mana mai bine si sa ma pupe in chur! Vorba lui Organ romanii fac 100 de ani pe langa cei 1000 a secuilor… Pe langa cei 2000 ale Dacilor liberi atestati pe Columna lui Traian la Roma de romani-zic io.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!