AcasăNewsAvem parola secreta din dosarele DNA!

Avem parola secreta din dosarele DNA!

Dupa faimosul ”plic galben”, plimbat in ”campul tactic” de Dumitru Dumbrava si altii, unde mii de persoane erau ascultate, condamnate la comanda lui Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si ”compania”, ies la iveala alte lucruri urate. Astfel, pas cu pas, ies la suprafata alte subterfugii de recunoastere pentru cei din Justitie care puneau la cale condamnarile pe banda rulanta, la comanda ”Paraditi!”, ”Decapati!” pana ajungeti la …X”.  Conform surselor noastre, la nivelul CSM vor urma verificari de amploare ca urmare a ”parolei secrete” folosita des de procurorii DNA si de instantele de judecata si devoalata de sursele noastre.

Sute de avocati din toata tara au inceput sa vada si sa afle ca exista o parola in ”campul tactic”. Posibil, nu este singura, spun multi din cei care descopera elemente folosite des in rechizitoriul trimis de procurori. Asa ca, multi avocati cu experienta si stiutori de carte, au sesizat Inspectia Judiciara cu privire la existenta unor acte de procedura intocmite de ofiteri de politie judciara, adica ofiteri SRI, din cadrul DNA. In fapt, este vorba despre asa zise procese verbale de sesizare ”din oficiu” in cuprinsul carora se fac afirmatii si se dau explicatii cu privire la datele, informatiile si alte aspecte din care rezulta: constituitrea unui grup infractional (n.r. – pentru a explica ascultarea telefoanelor pe siguranta nationala, primordial, era necesar ca dosarul penal intocmit de DNA, sa stabileasca ca sunt trei persoane care pot fi inculpate, adica existenta unui grup infractional); activitati de natura penala  la care prejudiciul era marit exponential, fara explicatii.  (n.r. –  in cele mai multe cauze prejudiciul era exagerat, in mod intentionat si  in cauza erau adusi doar experti care colaborau cu DNA si care stabileau prejudiciul ”din burta”). Mai mult, prejudiciul era trecut in dosar, facut public prin cai de comuncatii media si reprezenta o explicatie pentru multi bani pe care ulterior procurii DNA ii decontau in favoarea celor cu care lucrau cu si in ”campul tactic”.

Dosarele ajung pe ”mana cui trebuie”

Procedura era ulterior destul de simpla. Cu aceste cuvinte ”cheie” si pe baza ”parolei”, dosarul ajungea, aleatoriu, vorba vine, la un judecator care stia ce are de facut, ce pedeapsa trebuia sa primeasca ”Tinta”. Daca acest lucru nu se intampla, sau daca judecatorul nu era inca ”angrenat concret”  in ”campul tactic”, acesta era eliminat. I se lua dosarul sub diverse motive sau mai rau, ca in cazul judecatorilor Stan Mustata, Gabriela Barsan, Toni Grebla si altii erau retinuti, acuzati de orice le trecea prin cap atunci procurorilor, deci eliminati pentru ca nu au ascultat ordinele. Si gata! Cauza era rezolvata! Dosarul ajungea, tot ”aleatoriu” pe ”mainle cui trebuia”. Adica a judecatorului  care dadea pedepsa gandita in ”campul tactic”. Scurt si la obiect! ”Tinta” a fost atinsa”!

ABC-ul din ”campul tactic” predat la INM

De precizat ca, inca, solicitarile avocatilor care si-au dat seama de aceste practici ”imorale, ilegale, ilicite”, cu mari si grave repercursiuni in cadrul infapturii actului de Justitie si care cer tot timpul ca la dosarul cauzei sa fie facute publice notele informative sau orice alte date referitoare la intentia sau comiterea unor fapte penale, au fost respinse de judecatorii tineri, care au invatat ABC-ul ”campului tactic” la INM si care acum activeaza in Camera Preliminara.

Cuvintele cheie

Totodata, avocatii care au cerut sau cer, inca, cu insitenta ca DNA sa precizeze, sa comunice,  daca in cauzele unde pledeaza s-au depus acte, informari, situatii, interceptari, etc in baza protocoalelor de colaborare dintre DNA, Parchete, DGA si SRI, primesc acelasi raspuns. ”NU! Nu este cazul”. Pa! La revedere! Stai si asteapta, vreo 20 de ani, pana se vor desecretiza. In fapt, procesul  verbal de sesizare si ulterior, rechizitoriul, asa cum au constatat toti avocatii care au formulat astfel de cereri, contine o PAROLA. Da, cateva cuvinte folosite la toate astfel de dosare cu inculpati ”tinta”. Concret, rezulta din actul de sesizare a instantei ca persoanele judecate, condamnate aveau scris negru pe alb urmatoarea fraza, drept parola: ”Avand in vedere datele si informatiile obtinute cu privire la fatele  cu natura penala comise de ………., care constau in savarsirea infractiunilor de ….. dispun sesizarea din oficiu in aceasta cauza”.

author avatar
Ramona Feraru
2.164 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger