AcasăNewsAvarie RADET. Probleme pentru aproape 200 de blocuri din Capitala

Avarie RADET. Probleme pentru aproape 200 de blocuri din Capitala

Abia ce trecusera trei saptamani de la precedenta avarie, care a afectat blocuri de pe raza a trei sectoare ale Bucurestilor, ca belelele au reaparut, de aceasta data in sectorul 2.

Pentru unii locuitori ai Capitalei se prea poate ca mult-asteptatul dus la intoarcerea acasa, dupa o zi plina, sau mult-visata atmosfera placuta, calduroasa, de acasa, in conditiile in care temeoraturile nu sunt tocmai demne de o toamna de poveste sa fie doar vise frumoase. Totul ca urmare a faptului ca apa calda e doar calie, iar agentul termic din calorifere cam lipseste.

Primele semnale ca a aparut o problema au aparut inca de seara trecuta tarziu, din jurul orei 10 PM. Insa tocmai avaria care afecta deja 127 de blocuri de pe raza sectorului 2 – in speta din zonele doamna Ghica, Fundeni, Colentina, Masina de Paine, Otesani si Lacul Tei – a dus, luni, la oprirea apei calde si a caldurii si in cazul altor 87 de blocuri. Pe motiv ca, in incercarea de a izola avaria aparuta deunazi, s-a intrerupt furnizarea energiei termice pentru apa calda si caldura la alte 74 blocuri alimentate cu energie termica din opt puncte termice situate in zona bulevardului Nicolae Grigorescu, din cate anunta RADET.

Reprezentantii Regiei mentioneaza, int-run comunicat, faptul ca specialistii lucreaza la remedierea avariei si ca nu ar trebui ca problema sa persiste dupa miezul noptii de luni. Ceea ce inseamna ca la primele ore ale lunii noiembrie, locuitorii blocurilor in cauza ar putea descoperi ca au din nou apa calda si caldura in case. Ramane de vazut daca asa va fi.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger