AcasăNewsAvalansa la Balea Lac: Doua persoane, surprinse de caderea de zapada!

Avalansa la Balea Lac: Doua persoane, surprinse de caderea de zapada!

Salvamontistii sibieni au intervenit de urgenta, sambata la amiaza, in ajutorul unor persoane despre care fusesera informati ca au fost suprinse de o avalansa, la Balea Lac. Barbatii au fost gasiti si dusi rapid la spital.

Daca initial s-a vehiculat ca patru oameni ar fi fost prinsi sub malul de zapada pravalit din varful muntelui, ulterior s-a confirmat ca este vorba doar despre doua persoane, dar care nu erau turisti, ci, potrivit realitatea.net, salvamontisti.

In ajutorul victimelor s-au grabit sa ajunga specialistii in operatiuni de salvare montane, care i-au si recuperat pe cei doi, pentru a-i duce cat mai repede la spital, in asa fel incat medicii sa sa le evalueze starea si le acorde ajutor de specialitate.

Pentru moment nu se cunosc foarte multe informatii cu privire la starea lor, cu exceptia faptului ca, in momentul in care au fost recuperati de pe munte, barbatii erau constienti.

Avalansa s-a produs in apropiere de cabana Paltinu, intr-o zona aleasa iarna de turistii care vor sa schieze sau sa se bucure de startul de omat depus in urma ninsorilor.

369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger