AcasăNewsAutostrada mortii! 14 romani si-au pierdut viata in Ungaria

Autostrada mortii! 14 romani si-au pierdut viata in Ungaria

Politia din Ungaria sustine ca TIR-ul ar fi derapat in curba

Tragedie pe o autostrada din Ungaria. 14 romani au murit si doi au fost grav raniti in urma unui teribil accident petrecut duminica noapte.

In urma impactului, microbuzul s-a transformat intr-un morman de fiare

Un microbuz in care se aflau 15 romani a fost implicat intr-un accident rutier, duminica noapte, in apropierea localitatii Mako din Ungaria. Autovehiculul s-a ciocnit violent de un TIR , condus tot de un roman. In urma impactului, 14 persoane, 11 adulti si trei copii, care se intorceau acasa din Spania, au decedat, iar cei doi soferi au fost raniti.

Politia din Ungaria sustine ca TIR-ul ar fi derapat in curba

Potrivit politiei ungare, autotrenul romanesc, care apartinea unei firme patronate de un fost politist de frontiera, a derapat in curba, intrand pe contrasens.

Procurorii din Ungaria au emis ordonanta de retinere a soferului de TIR, care va fi cercetat pentru ucidere din culpa. Totodata, in urma anchetei s-a descoperit ca microbuzul care-i transporta pe romani circula ilegal, fiind inregistrat ca autoturism cu capacitate de opt locuri plus cel al soferului.

Accidentul de duminica noapte continua sirul evenimentelor nefericite din Ungaria in care si-au gasit sfarsitul concetateni de-ai nostri. Astfel, nu mai departe de luna iunie a acestui an, alti cinci romani au murit, pe aceasi autostrada si tot in zona Mako-Szeged.

author avatar
Victor Paun
496 afisari

2 COMENTARII

  1. poi de ce nu se iau masuri mai drastice? cu tiristii astiaa jegosi ca altfel nam cum sa le spun,niste jegosi paduchiosi care pot lua viatza la 15 sau 20 de familii niste sau chiar mai multe,eu anteleg oo fi luat omu ce oo fi luat dra daca ai probleme cu sanantatea stai omule acasa nu la vietile altor oameni mai esti sii bolnav vrei sa faci si banii,uite ai luat viata la oo gramada de familii ce oo sa faci acu nuti trebuie decat anchisoare pe viatzaa.ai luat viatza laa o gramada de oameni printre care siii copiii.dar asta ee tara noastre jegoasa si de tot rahatul.

  2. ami cer scuze pentru limbaj dar am pierdut un prieten foarte bun an acest accident plus ca astepta un copil cu bucuria care na avuto an viatza lui.transmit condoloante celorlalti.astai viatza pleci din tara ta sa faci bani an alta tara ca la noi si daca muncesti tot mori de foame. jossssssssssssssssssssssss basescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sii boc sussss sal spanzuratiiiiiii,jegosi ordinari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger