AcasăNewsAutorul masacrului din Norvegia: "Am actionat singur!"

Autorul masacrului din Norvegia: „Am actionat singur!”

Principalul suspect arestat dupa masacrul din Norvegia, Anders Behring Breivik, a declarat ca a actionat „singur” in comiterea ambelor atacuri, informeaza AFP, citand surse din cadrul politiei norvegiene.

Cu toate acestea, politia a comunicat ca ancheteaza in continuare daca a fost un singur agresor sau au existat si complici.

„In cursul interogatoriului, a spus ca a actionat singur. Vom verifica aceasta ipoteza pe parcursul anchetei„, afirma Sveinung Sponheim, seful politiei norvegiene.

Bilantul inca provizoriu al atacurilor din regiunea Oslo este de 92 de morti si 97 de raniti, conform comisarului Sveinung Sponheim.

Mai multe persoane sunt in continuare disparute dupa atacurile comise vineri seara. „Exista in continuare disparuti in zona unde se afla cladirile guvernamentale”, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Oslo.

Potrivit politiei, 67 de persoane au primit ingrijiri medicale dupa atacul care a vizat tabara de pe Insula Utoya, iar 30 dupa explozia din centrul capitalei norvegiene.

 

author avatar
A.P. Redactor
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger