AcasăNewsAutoritatile, in alerta: un adolescent din Brasov a murit, alti 7 in...

Autoritatile, in alerta: un adolescent din Brasov a murit, alti 7 in spital

Moartea unui elev in varsta de doar 17 ani din Brasov, dar si imbolnavirea altor sapte adolescenti – toti suspecti de meningita – a pus pe jar oficialitatile locale, care au inceput verificarile menite sa scoata la lumina cauzele care i-au trimis pe cei opt pe mana medicilor.

Desi au facut eforturi sa il salveze, liceanul a pierit, joi, la Spitalului Clinic de Copii Brasov, unde fusese internat. „Foarte, foarte repede starea lui s-a degradat, practic de la o ora la alta. (…) a fost ceva fulminant”, a explicat un reprezentant al unitatii medicale.

Conform monitorulexpres.ro, alti sapte elevi brasoveni – unii dintre ei colegi cu victima -au ajuns pe mana medicilor, cu suspiciune de meningita. Specialistii de la Directia de Sanatate Publica din Brasov au inceput o ancheta menita sa stabileasca exact ce s-a intamplat in acest caz.

Se asteapta rezultatele probelor de laborator care sa confirme sau sa infirme suspiciunile de meningita. Din primele informatii, rezulta ca liceanul care a pierit ar fi fost la o petrecere, impreuna cu mai multi tineri de varste apropiate.

585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger