Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Autocar romanesc, accident in Bulgaria. 11 din cei 48 de pasageri, pe mana medicilor

Autocar romanesc, accident in Bulgaria. 11 din cei 48 de pasageri, pe mana medicilor

Autor:

Un mijloc destinat transportului de persoane, avand 48 de pasageri la bord si inmatriculat in Romania, a fost implicat intr-un nedorit eveniment rutier in apropiere de Vidin, Bulgaria.

 

maesediu Autocar romanesc, accident in Bulgaria. 11 din cei 48 de pasageri, pe mana medicilor

O echipa consulara mobila din cadrul Ambasadei Romaniei la Sofia a mers atat la locul accidentului, cat si la unitatea medicala unde au ajuns romanii raniti

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei si a facut ca responsabilii din cadrul Ambasadei Romaniei la Sofia sa se intereseze rapid la autoritatile locale despre cetatenia si starea persoanelor afectate de cele intamplate in Bulgaria.

Iar primele date comunicate de Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat, sunt ca “11 cetateni romani au suferit rani usoare si medii care au necesitat ingrijiri medicale” in urma accidentului si ca zece dintre ei au fost dusi la un spital din zona, pentru ca ulterior sa fie externati la cerere, oamenii alegand sa-si continue calatoria”.

In acest sens, compania de transport careia ii apartine autocarul urma sa trimita un zona un alt mijloc de transport, care sa preia oamenii si sa ii duca la destinatie.

Inca nu sunt clare conditiile in care s-a produs accidentul, urmand ca o ancheta sa lamureasca toate aceste aspecte.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!