AcasăNewsAutocar lovit de tren in Timis: pasageri pe mana medicilor

Autocar lovit de tren in Timis: pasageri pe mana medicilor

Au ajuns pe mana medicilor, dupa ce autovehiculul destinat transportului de persoane in care calatoreau a fost implicat intr-un accident, pe o cale ferata de pe raza judetului Timis.

Incidentul s-a produs vineri dimineata, inainte de ora 7, pe raza localitatii Comlosul Mare. La fata locului au ajuns salvatorii, care au acordat primul-ajutor catorva persoane care au avut de suferit de pe urma impactului.

Din cate rezulta din informatiile facute publice din directia ISU Timis, momentul producerii impactului, nici trenul si nici autocarul nu erau pline cu calatori. Mai exact, in trenul motor apartinand Regiotrans se aflau doar mecanicul si conductorul, in timp ce in autocar se aflau 6 persoane, trei dintre acestea din urma avand nevoie de ingrijiri din partea cadrelor medicale. Un singur pasager din randul celor aflati in autovehicul a fost dus la spital.

Ramane ca politistii sa stabileasca exact cum a avut loc accidentul in urma caruia, din cate se poate vedea din imaginile surprinse la locul impactului, autovehiculul s-a ales cu pagube semnificative.

foto: ISU Timis

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger