AcasăNewsAutocar cu romance, accident in Germania: 6 persoane ranite grav

Autocar cu romance, accident in Germania: 6 persoane ranite grav

Locul accidentului (foto: captura noz.de)

Informatii de ultima ora anunta faptul ca un autocar cu romance – aflate la munca in afara tarii- a fost implicat intr-un accident rutier, pe o sosea din Germania.

Locul accidentului (foto: captura noz.de)

UPDATE: O prima reactie dinspre Ministerul roman de Externe, in cazul nedoritului eveniment rutier din Germania, indica faptul ca Ambasada Romaniei de la Berlin „are in atentie accidentul rutier” produs in regiunea Bohmte-Leckermuhle.

Pana la momentul de fata nu se fac precizari despre numarul sau starea ranitilor, ci doar ca s-au facut pasii necesari pentru a afla detalii in aceasta privinta din partea autoritatilor locale cu responsabilitati in materie.  „Potrivit informatiilor preliminare obtinute de catre misiunea diplomatica romana de la autoritatile locale germane, printre acestia se afla si cetateni romani. Precizam ca operatiunile de identificare reprezinta un proces complex, aflat in desfasurare. In functie de informatiile oficiale transmise de autoritatile locale, vom reveni cu  date actualizate”, se mentioneaza din directia MAE.

Telefoane utile

Un alt aspect important de avut in vedere este acela ca romanii care sunt afectati de acest caz pot cere ajutor consultar prin intermediul mai multor numere de telefon: al Ambasadei Romaniei la Berlin + 49 30 21239555, +49 30 21239514,  +49 30 21239516 sau la numarul de urgenta al misiunii diplomatice- +49 16 090884680.

–––––-

Din primele informatii, ar fi sase persoane grav ranite, din randul celor peste 40 aflate la bordul mijlocului de transport, potrivit Antena 3.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger