AcasăNewsAutocar cu 43 de romani la bord, accident in Suedia. In ce...

Autocar cu 43 de romani la bord, accident in Suedia. In ce stare sunt pasagerii!

Un grup de romani care ar fi urmat sa ajunga la Bucuresti, din Suedia, a trecut prin momente de groaza, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce autocarul in acre se aflau a fost implicat intr-un accident.

(foto: expressen.se)Conform presei suedeze, ar fi vorba despre un grup de 43 de persoane, evacuate dintr-o tabara de imigranti din oraselul Högdalen. Accidentul a avut loc, potrivit thelocal.se, pe o autostrada din Alvesta, sudul tarii, in condictii de drum alunecos, acoperit de polei. Autocarul a derapat si a izbit un parapet, orindu-se pe marginea drumului. In urma producerii accidentului, soferul a fost ranit destul de grav si a fost transportat rapid la cel mai apropiat spital, pentru ingrijiri. Pentru moment nu se cunosc informatii privind nationalitatea conducatorului autocarului.

Despre restul pasagerilor exista vesti bune. Chiar daca s-au speriat foarte tare, ca urmare a incidentului in care a fost implicat mijlocul de transport in care se aflau, au rasuflat usurati cand au constata ca nu au suferit leziuni majore. Romanii au fost preluati de la locul accidentului cu un alt autocar, iar apoi cazati la un hotel, pana duminica dimineata, cand ar fi urmat sa continue drumul catre tara.

403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger