AcasăNewsAutocar cu 37 de persoane la bord, accident in Brasov: 12 raniti

Autocar cu 37 de persoane la bord, accident in Brasov: 12 raniti

Un mijloc de transport la bordul caruia se aflau, din primele informatii, 37 de oameni s-a rasturnat pe DN 73A, pe raza judetului Brasov. La locul accidentului au intervenit de urgenta mai multe echipaje de salvatori.

UPDATE 4: Sunt informatii ca in autocar se aflau persoane care mergeau intr-un team building, din cate a precizat un reprezentant al Politiei aflat la locul accidentului.

UPDATE 3: „Au fost doua persoane incarcerate (…) in momentul acesta doar una dintre persoane mai are mana prinsa sub autocar (…) toate victimele sunt constiente, deja unele dintre ele au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov, pentru investigatii suplimentare”, a precizat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, intr-o interventie in direct la Digi 24.

UPDATE 2: Informatia cum ca in autocar se aflau si copii nu se confirma. Conform Centrului Infotrafic, in autocar se aflau „37 de pasageri adulti”.

UPDATE: Din cate s-a anuntat din directia Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in cazul de fata a fost activat planul rosu de interventie, iar la locul accidentului au fost trimise 7 echipaje de ambulanta de la Serviciul Judetean Brasov, dar si trei masini de pompieri, un echipaj de descarcerare, dar si mai multe ambulante SMURD si patru autospeciale destinate transportului de victime multiple.
Salvatorilor de la ISU Brasov li se alatura si colegii lor din Sibiu, Prahova si Covasna.

––

Autocarul a parasit soseaua undeva in apropiere de Predeal. Odata anuntat accidentul, catre zona respectiva au fost trimise in zona mai multe ambulante, dar si echipaje de descarcerare, la momentul de fata existand informatia ca ar fi cel putin o persoana incarcerata, in urma accidentului. Se pare ca ar fi vorba despre 12 raniti. „Sunt si adulti si copii, din informatiile pe care le am pana acum (…) primele informatii care le am (…) este un numar de 12 raniti din cei 37 in total, 12 raniti, niciunul nu este inconstient, o persoana este incarcerata (…) si majoritatea au leziuni de membre, astea sunt informatiile din acest moment”, a precizat secretarul de stat Arafat, la Antena 3.

Din cate s-a transmis  din directia Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs la kilometrul 12 al DN 73A, intre Predeal si Paraul Rece, in jurul orei 18.50. Traficul rutier in zona a fost blocat, urmare a accidentului.

Inca nu se cunosc motivele care au dus la producerea nefericitului eveniment rutier.

sursa foto: Facebook/IGSU

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger