AcasăNewsAutismul poate fi invins

Autismul poate fi invins

Un copil diagnosticat cu autism poate fi recuperat si reintegrat in societate. Nu e doar credinta unei mame, ci sunt realitati constatate de cea care i-a dat viata Monicai, o fata careia medicii i-au pus un diagnostic deloc usor de gestionat de catre orice parinte: tulburare de spectru autist.

Volumul inedit, pentru care s-a ales un titlu graitor, „Viata alaturi de Monica”, este semnat Beatrice Iordache. A fost publicat la Editura Fundatia pentru Dezvoltare Locala si Regionala (FDLR) si lansat in cursul acestei zile.

Cartea deschide, practic, un drum neparcurs pana acum – fiind scrisa de mama unui copil diagnosticat cu autism. Nu singura, ci chiar cu aportul pretios al acestuia din urma – la momentul de fata adult. „Este produsul volumului urias de munca depus de mama si de copil, efort ce a avut ca obiectiv cel mai de pret tel pentru un parinte:  viata copilului, “ VIATA MONICAI”. Si, mai presus de orice, acesta carte este un manifest care indeamna la lupta: “Se poate”, “ Este un drum greu, dar se poate”, “Nu abandonati””, suna prefata volumului aparut pe piata la editura FDLR.

author avatar
National
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger