Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Autismul poate fi invins

Autismul poate fi invins

Autor:

Un copil diagnosticat cu autism poate fi recuperat si reintegrat in societate. Nu e doar credinta unei mame, ci sunt realitati constatate de cea care i-a dat viata Monicai, o fata careia medicii i-au pus un diagnostic deloc usor de gestionat de catre orice parinte: tulburare de spectru autist.

 

Viata alaturi de Monica A5  720x471 Autismul poate fi invinsVolumul inedit, pentru care s-a ales un titlu graitor, “Viata alaturi de Monica”, este semnat Beatrice Iordache. A fost publicat la Editura Fundatia pentru Dezvoltare Locala si Regionala (FDLR) si lansat in cursul acestei zile.

Cartea deschide, practic, un drum neparcurs pana acum – fiind scrisa de mama unui copil diagnosticat cu autism. Nu singura, ci chiar cu aportul pretios al acestuia din urma – la momentul de fata adult. “Este produsul volumului urias de munca depus de mama si de copil, efort ce a avut ca obiectiv cel mai de pret tel pentru un parinte:  viata copilului, “ VIATA MONICAI”. Si, mai presus de orice, acesta carte este un manifest care indeamna la lupta: “Se poate”, “ Este un drum greu, dar se poate”, “Nu abandonati””, suna prefata volumului aparut pe piata la editura FDLR.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!