Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Austria nu mai vrea salahori est-europeni!

Austria nu mai vrea salahori est-europeni!

Autor:

Guvernul austriac anunta restrictii dure pentru muncitorii din estul Europei, motivand temerile publice fata de cei peste un milion de emigranti ajunsi in Uniunea Europeana, in doi ani, considerati un pericol pentru locurile de munca si siguranta sociala, dar si interzicerea valului isalmic.

 

prihod velikega stevila ljudiz Austria nu mai vrea salahori est europeni!Decizia Partidului Social Democrat Austriac(SPO) vine si ca o ponderare a ascensiunii Partidului Libertatii(FPO) – care era sa castige alegerile prezidentiale, si conduce de multe luni in sondajele de opinie – o organizatie care se opune “migratiei economice”, o amenintare pentru Europa, si a cerut interzicerea “islamului fascist” in Austria.

Vicecancelarul Reinhold Mitterlenher sustine un program de “reducere si limitare a fortei de munca straine”, pentru a permite localnicilor acces prioritar la sectoarele de pe piata unde lucreaza, in mare majoritate, persoanele din estul Europei. “Am convenit ca trebuie sa lucram mai repede si mai clar. Acum depinde de noi sa facem ceea ce fac partidele de guvernare, adica sa implementam programul”, a adaugat Mitterlenher. Intr-o nota diferita, respectivul proiect include si interzicerea valurilor musulmane –burka si niqab, si purtarea simbolurilor religioase de catre angajatii administratiilor publice. “Credem intr-o societate deschisa(…). Valurile care acopera tot corpul in spatiul public sunt impotriva acesteia si, in consecinta, vor fi interzise”, se mentioneaza in document.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!