Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Austria continua sa ne scuipe seminte in cap

Austria continua sa ne scuipe seminte in cap

Autor:

Abia a apucat Romania sa exercite presedintia Consiliului UE, ca de la Viena vin pretentii. S-o exercite cu ”neutralitate”. Mai precis, in speta indexarii alocatiilor copiilor imigrantilor romani. Chiar daca tocmai Executivul European spune limpede ca austriecii discrimineaza

 

Bogner Strauss Juliane 006R13x18 434x313 Austria continua sa ne scuipe seminte in cap

Ministrul austriac al Familiei, la o proba de microfon impotriva romanilor. Melescanu va sesiza Curtea de Justitie a UE

Pretentiile vin de la Juliane Bogner-Strauss, ministrul austriac al Familiei, care a respins criticile Bucurestiului privind indexarea alocatiilor copiilor imigrantilor. Bogner-Strauss a motivat obraznicia, afirmand ca Romania, in calitatea de presedinte al Consiliului Uniunii Europene,”ar fi normal sa adopte pozitia unui coordonator onest si sa actioneze cat mai neutru posibil”, a declarat ministrul austriac intr-un soi de comunicat citat de site-ul DiePresse.com. “Indexarea alocatiilor aduce mai multa corectitudine. In acest caz nu este vorba de salariu sau de asigurari sociale. Toti parintii primesc acelasi procentaj raportat la nivelul de trai si toti parintii din UE, din Spatiul economic european si din Elvetia sunt tratati egal”, a argumentat Bogner-Strauss. ”Un caz clar de discriminare, iar Guvernul ia in considerare sa se adreseze Curtii de Justitie a UE”, a declarat ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu. Masura adoptata de Austria (in vigoare de la 1 ianuarie) inseamna o reducere a sumelor platite, prin ajustarea la nivelul de trai din tarile comunitare unde traiesc acesti copii. Anterior, Executivul European s-a exprimat clar: indexarea beneficiilor pentru familie nu este permisa sub legislatia europeana. De asemenea, este o chestiune de non-discriminare: daca lucratorii contribuie la sistemul national social, atunci este de asteptat ca ei sa primeasca aceleasi beneficii, indiferent de nationalitatea lor sau de locul unde se afla copiii lor”.


4 comentarii to Austria continua sa ne scuipe seminte in cap

 1. Florin

  In acest caz, sa taxam si noi firmele austriece ,care fac profituri uriase in Romania, la nivelul taxelor si impozitelor din Austria !!

 2. Pop

  Castiga bani cu sondaje online platite!
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS

 3. TANTA TANTA

  AFARA UE NU MAI REZISTA MULT ……ZAVRE NE-AM SATURAT DE VOI FURATI DIN TARA ASTA SI FACETI PE DESTEPTII …PE BANII NOSTRI


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!