Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Augustin Lazar nu demisioneaza: credeti ca ar fi in interesul societatii?

Augustin Lazar nu demisioneaza: credeti ca ar fi in interesul societatii?

Autor:

Procurorul general a ales sa iasa in fata presei si sa faca unele clarificari dupa aparitia acuzatiilor la adresa sa, in privinta faptului ca ar fi refuzat liberarea conditionata a unui disident comunist, acuzatii pe care le respinsese anterior.

 

augustin lazar Augustin Lazar nu demisioneaza: credeti ca ar fi in interesul societatii?Pe fondul declaratiilor facute in fata camerelor TV, Augustin Lazar a fost intrebat daca ia in calcul sa demisioneze din functia de procuror general. Iar raspunsul a venit, practic, tot sub forma unor intrebari. “credeti ca ar fi in interesul societatii? (…) Eu ar trebui sa reprezint interesele politice ale celor care vor sa manevreze si sa exagereze in felul acesta? Nu ar fi in interesul societatii, eu m-am inscris in aceasta procedura nu sa ma retrag, ci stiind ca am pornit niste proiecte esentiale pentru Ministerul Public si am facut niste realizari pe care nu le-au facut altii inainte. Nu ar fi bine ca aceste realizari sa continue?”, a replicat Lazar.

Se stie deja ca Augustin Lazar s-a inscris in cursa pentru un nou mandat de procuror general, in ciuda faptului ca ministrul Justitiei i-a cerut revocarea din actuala functie.


2 comentarii to Augustin Lazar nu demisioneaza: credeti ca ar fi in interesul societatii?

  1. cobe

    Are dreptate acest complice(loaza) al tortionarilor stalinisti,daca isi da demisia de onoare,ha ha ha,va pierde un pion important marea societate secreta(mucus) ce conduce,la ordinul stapanilor,aceasta Colonie.

  2. Anonymous

    Intrebare: cine sunt vinovatii din sistemul juridic care in 30 de ani nu au rezolvat 75.000 de cereri de restituire a proprietattilor confiscate de comunisti ? Ar putea fi data publicitatii , intr – un sistem democratic cum pretind comunistii ca exista de 30 de ani , structura cu nume si functii a sitemului juridic din Romania. Cum spunea Lazar: sa fie cercetat dosrul meu ca este curat ca lacrima . Un singur nume nume dam : Ionescu Quintus , un fost ofiter al Armatei Regale , cu bube in cap , amenintat cu inchisoarea care a fost ministru de justitie. Oare semna tot ce i se baga la semnat ? Toti anii 1990 tortionarii si – au continuat munca linistiti, si azi ne miram de Lazar . Ministrii ca Plesu au fost la toate nivelele in 30 de ani. Asa ca FSN ,,face ordine ” ca baietii de la IMGB la mineriade.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!