Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Augustin Lazar, inca una “procedurala” peste ochi

Augustin Lazar, inca una “procedurala” peste ochi

Autor:

Marele ghinion in cariera sa de procuror şi, mai ales, de şef al tuturor procurorilor pare sa fie lipsa de carte. Caci Augustin Lazar, ditamai procurorul general, şi-a mai luat una peste ochi. Pe procedura, fireşte.  Şi Tudorel Toader doar i-a zis…

 

augustin lazar 12 39298800 Augustin Lazar, inca una “procedurala” peste ochiConcret, procesul in care se judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din funcţie ajunge la Bucureşti, in urma deciziei de marţi a Curţii de Apel Alba Iulia. Reprezentantul Ministerului Justiţiei a cerut ca procesul sa fie judecat la Curtea de Apel Bucureşti, invocand excepţia necompetenţei teritoriale, in timp ce avocatul lui Augustin Lazar a cerut ca procesul sa fie judecat in continuare la Curtea de Apel Alba Iulia, invocand faptul ca procurorul general are acolo domiciliul. Curtea de Apel Alba Iulia a admis excepţia privind necompetenţa teritoriala, astfel ca procesul va continua la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitiva. Cu alte cuvinte, domnule Lazar, vi s-a spus de la bun inceput ca aţi greşit in momentul in care aţi deschis proces pe persoana fizica. Sunteţi procuror general numai cand va convine? Cam acelaşi lucru se intreaba retoric şi ministrul Justiţiei. “Instanţa de contencios administrativ a declinat competenţa soluţionarii acţiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanţa din capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunoştea regulile de competenţa sau pur şi simplu a vrut sa mai traga de timp ?”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.


2 comentarii to Augustin Lazar, inca una “procedurala” peste ochi

  1. ??????

    Remarcați totuși că autorul articolului consideră că Procurorul General ar fi o instituție, a cărui speță probabil ar trebui judecată de CSM, conform Constituției, deși funcția este ocupată de procurorul Augustin Lazăr ?

  2. Dorina

    Personaje ce nu au notiunea bunului simt! Invitati-l la o Plenara PCR!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!