AcasăNewsAugustin Lazar, greu de ucis

Augustin Lazar, greu de ucis

Procurorul General, eroul principal al unei plictiseli prea lungi

Procurorul General al Romaniei pare sa nu inteleaga nimic din ceea ce se petrece de jur imprejurul lui. Asta e el. Se agata prosteste de scaun, spre insatisfactia spectatorilor care-l fluiera necontenit. E calcat cu masina, impuscat, aruncat in aer, spanzurat de pod, inecat si bagat la congelator si, cu toate astea, nu moare. Il gasesti in episodul urmator, tot pe scaun.

Procurorul General eroul principal al unei plictiseli prea lungi

Degeaba ii striga sala sa plece acasa, sa mearga la pescuit sau la cules de hribi pentru zacusca, n-ai cu cine sa te intelegi. Zelul a pus stapanire pe el si nu-l mai scapa din brate. Vrea sa dea gata dosarul cu evenimentele din 10 august, ca sa-i arate lui Iohannis ca este un soldat disciplinat, care executa orbeste ce i se cere. Este doar un exemplu. Partea proasta este ca Augustin Lazar inca nu s-a prins ca lumea si-a dat seama de rolul pe care il joaca acum, de cand DNA nu mai este condus de Codruta Kovesi. Monteaza si demonteaza, face si desface in asa fel incat sa se vada sustinerea de care se bucura din partea magistratilor. Normal ca astia i-au luat partea, doar sunt copiii celor cu care Lazar s-a scolit in alte vremuri. Nimeni nu lupta mai tare ca el pentru independenta unei justitii care, oricum, e libera. Libera sa-si faca de cap sub ochii indulgenti ai lui Klaus Iohannis. Ca il evalueaza Tudorel Toader nu conteaza. De 36 de ani a fost evaluat intruna si a iesit foarte bine, nu se teme. Eu il cred, daca il evaluau mereu oamenii din acelasi grup de interese, din aceeasi gasca, cum naiba sa iasa rau? Dotat cu tupeu nerafinat, Augustin Lazar nu se sfieste sa aiba replici artagoase si cam provinciale. Asta e el. E convins ca e greu de ucis. Nu stie insa ca joaca in  cel mai prost film de pe piata. Indiferent cate serii are. Pe mine ma oripileaza. Greu de ucis.

author avatar
Valentin Boeru
1.955 afisari

6 COMENTARII

  1. Noi , bietii cititori , patim la fel cu unii jurnalisti , ne oripileaza sistematic cu tupeu nerafinat , replici provinciale si artagoase in serii fara numar . Habar n-au ca joaca in cel mai prost film de pe piata ce ruleaza cu salile goale , zelul a pus stapanire pe ei si nu-l mai lasa din brate . Pe surse si in atentia cronicarilor ce se cred vesnici : visteria nu-si mai permite sa sustina propaganda , scapa cine poate , dupa mine potopul , soc si groaza ca-n filmul real din 10 august 2018 !

    • Vasile , grea intrebare i-ai pus , n-are sa-ti raspunda nici in ruptul capului . Banuieste ca e tot un Anonymus ce pregateste hribi pentru zacusca cand nu citeste „feisbucu” , un jalnic rezistent la ciolan si luptator pentru un pumn de copeici .

  2. Atenţie, cititori! Gândiţi cu mintea voastră şi fiţi atenţi, pentru că Boeru ăsta e un slugoi PSD-ist. Deci discerneţi şi nu vă lăsaţi manipulaţi de mercenarul ăsta cu dejecţii la mansardă! Nu-i place Boeru-lui să fie justiţie, ca el să poată să insulte pe oricine şi să nu fie tras la răspundere, şi mai vrea să-şi vadă infractorii PSD-işti liberi, cu portofelul deschis unui slugoi ca el. Vorbeşte despre tupeul lui Lazăr un mitocan perfect ca Boeru.

    • N-avea grijă, Heruzi! Dacă nu Procurorul General, atunci altcineva îl va aduce în faţa instanţei pe acest Boeru, cât de curând, pentru insulte, pentru permanentele mizerii pe care le scrie despre oricine, pentru murdăriile din creierul lui, deversate pe gură şi pe hârtie! Ăsta nu e ziarist, ci un mahalagiu care crede că jurnalismul se face cu invective, nu cu argumente, nu cu informaţii şi nu cu analize pertinete. Citiţi-i totuşi articolele şi vă veţi convinge că am dreptate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger