AcasăNewsAugustin Lazar, expert in lalaiala

Augustin Lazar, expert in lalaiala

Procurorul general al Romaniei, cel cu palarie mare (prea mare pentru el), nu mai stie cum sa traga de timp pentru a nu pleca acasa. Revocarea sa este iminenta doar ca Augustin Lazar se tine cu dintii de scaun.

Orice tertip prin care poate amana decizia ii este adusa pe tava de avocatii care il reprezinta. Concret, ieri, avocatii lui Augustin Lazar au cerut instantei sesizarea CCR daca acesta poate fi citat ca persoana fizica sau in calitate de procuror general. Amintim ca, ministrul Tudorel Toader l-a apostrofat in CSM pe Gusti, cum ii zic prietenii, pentru ca nu stie carte si i-a atras atentia ca raportul de evaluare in urma caruia va fi revocat se refera la activitatea sa de procuror general, nu la persoana Augustin Lazar. Procesul in care se judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie a ajuns la Bucuresti, in urma deciziei dispuse de Curtea de Apel Alba Iulia. Procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar a fost declansata de catre ministrul Tudorel Toader in 24 octombrie. Augustin Lazar a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a fost ulterior a fost declinata Curtii de Apel Bucuresti.

author avatar
Ramona Feraru
288 afisari

2 COMENTARII

  1. Infractorul sef al PSd nu trage de timp? Isi alege singur completul de judecata si vrea sa fie fomat din slugi si nu din oameni cu coloana vertebrala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger