AcasăNewsAugustin Lazar a sarit peste rand la evaluare

Augustin Lazar a sarit peste rand la evaluare

Ministrul Tudorel Toader va avea o saptamana grea. Ieri, la prima ora, demnitarul a primit din partea CSM situatia evaluarilor procurorului general Augustin Lazar. Foaia primita era alba, imaculata. Augustin Lazar nu a fost evaluat niciodata.

„CSM a transmis catre MJ situatia evaluarilor procurorului general!”, a scris ministrul Justitiei pe contul sau de Facebook, completand ulterior: „PS: nu a fost supus niciunei evaluari”. In 29 septembrie va fi insa gata evaluarea procurorului din Alba Iulia, ajuns de doua ori in Bucuresti. Prima data sub mandatul procurorului general Mircea Criste, cand Augustin Lazar a fost adjunct la Parchetul General si a doua oara dupa numirea intempestiva ca sef al tuturor procurorilor din Romania, de acesta data la comanda lui Ioan Lascu, tatal Codrutei Kovesi. In cariera sa de procuror, Augustin Lazar nu s-a putut lauda decat cu dosarul numit ”Aurul Dacilor”. Aici insa, dupa ani si ani de proces, magistratul a primit ”achitare”, pe toate capetele de acuzare pe care le scrisese in rechizitoriul intocmit, marca Augustin Lazar. Ministrul Tudorel a anuntat, ieri, ca rezultatele evaluarii, ”insotite de eventuale propuneri”, vor fi facute publice in termen de cel mult 30 de zile. Saptamana trecuta, reprezentantul Guvernului anunta ca lucrurile sunt simple. Raspunzand jurnalistilor, Toader spunea: „ati pus o intrebare fara raspuns. V-am spus ca nu incep cu concluziile si dupa-aia argumentele. Intai vom vedea care sunt argumentele finale si concluzia va rezulta din argumente”, a declarat ministrul Justitiei. Tot jurnalistii l-au facut si pe Lazar sa deschida gura de sub imensa palarie pe care o poarta. Intrebat daca are emotii in ceea ce priveste evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Lazar a declarat infatuat: „Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine. Nu am nicio emotie, eu ma cunosc pe mine”.

author avatar
Ramona Feraru
450 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astia au privatizat parchetul pe persoana fizica, taica Lazar, prietenul taticului si Kovesi , cabinetul 2, cu puterile neslabite la DNA, plus stapana tuturor informatiilor din dosarele deschise, „la santaj” si cele din arhiva SIPA sifonate de Danilet la ambasada americana. Cine sa-i evalueze pe ei, „dupa ei nu vine nimeni”, cine sa aiba curaj sa se opuna la vreo initiativa, mai ales ca o au de partea lor pe Harcea-Tarcea, stapana ICCJ, care suceste legile cum vrea ea, da termene de intrare in vigoare, escamoteaza deciziile CCR pana- i iese pe dos, ca orice sofist care a supt la biberonul securist?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger