AcasăNewsAudieri pe banda rulanta in afacerea “Ciuperceasca

Audieri pe banda rulanta in afacerea “Ciuperceasca

Andreea Cosma, fiica presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a fost audiata, la sediul DNA Ploiesti in calitate de suspect in dosarul care vizeaza afacerea “Ciuperceasca” prin care a fost creat un prejudiciu estimat la 18 milioane de lei.

Andeea Cosma

Andreea Cosma este acuzata in acest dosar de complicitate la abuz in serviciu. In acelasi dosar a mai fost audiat, tot joi, fostul deputat PDL Florin Anghel, si el este acuzat de instigare la abuz in serviciu. De asemenea, la DNA s-a mai prezentat joi si consilierul judetean PNL Danut Cornea, fost director al Parcului Industrial Plopeni. Anghel a fost presedinte al CJ Prahova in perioada 2004-2008, ulterior castigand un mandat de deputat PDL pentru legislatura 2008-2012. Dar, in mandatul de presedinte de CJ al lui Florin Anghel, aproximativ 40 de hectare care au apartinut fostei cazarmi Ciuperceasca, au fost trecute din proprietatea MApN in proprietatea Parcului Industrial Plopeni, al carui actionar unic este C. J. Prahova.

Florin Anghel

Terenurile respective au fi fost vandute apoi la preturi subevaluate, prejudiciul creat fiind estimat la 18 milioane lei. Documentele legate de vanzarea respectivelor terenuri au fost intocmite la cabinetul notarial al Andreei Cosma.

author avatar
National
2.041 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger