AcasăNewsAudieri pe banda rulanta: fost sef al ANI, chemat la DNA

Audieri pe banda rulanta: fost sef al ANI, chemat la DNA

La cateva ore de cand afaceristul Mihai Rotaru venea la sediul central al DNA-ului, pentru a fi audiat, pe usa principala a institutiei a pasit si Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate.

UPDATE: Georgescu a iesit de la DNA precizand ca a aflat ca are calitatea de suspect – de abuz in serviciu – intr-un nou dosar, care vizeaza, intr-adevar, terenuri din Bistrita, cum s-a vehicular. Dar si ca nu a dat declaratii in fata procurorilor. „Din punctul meu de vedere eu nu am incalcat nicio lege.(…) Nu-l cunosc (pe afaceristul Rotaru -n.r), ca si pe ceilalti, din celalalt dosar”, a declarat fostul sef de la Integritate.

–––––-

Horia Georgescu a ajuns la discutiile cu anchetatorii cu doar cateva minute dupa ora 14, declarand ca nu stie anume pentru ce a fost chemat.

Se speculeaza, insa, ca ar fi vorba despre un nou dosar ANRP instrumentat de catre procurorii anticoruptie, de aceasta data care ar viza terenuri din Bistrita. Si ca acesta ar fi, de fapt, si motivul pentru care a fost chemat la audieri si omul de afaceri craiovean.

Se stie deja ca fostul sef al ANI a fost trimis in judecata intr-un astfel de dosar legat de retrocedari ANRP.

Tot la DNA – sediul central- a ajuns si Ana Maria Topoliceanu, insa din cate se pare, prezenta sa in fata procurorilor ar avea legatura cu o alta cauza.

foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger