AcasăNewsAudieri la Parchet in cazul copilului ucis de maidanezi

Audieri la Parchet in cazul copilului ucis de maidanezi

Doua reprezentante ale organizatiei nonguvernamentale ce a adoptat, in urma cu cinci ani, unul dintre cainii care l-ar fi muscat pe Ionut, baietelul in varsta de patru ani omorat de maidanezi, au ajuns vineri la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie.

Cele doua reprezentante de la organizatia „Caleidoscop” au venit insotite de avocati. Au fost audiate de catre procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica, in dosarul deschis in cazul micutului care a sfarsit tragic, sfasiat de coltii animalelor fara stapan, in zona Parcului Tei din Capitala. Cauza in acest dosar este „in faza premergatoare”, iar audierile vor continua in prima zi a saptamanii viitoare, dupa cum precizeaza oficialii Ministerului Public, intr-un comunicat.

Va amintim ca, la inceptul acestei saptamani, Ionut si fratele sau mai mare au fost atacati si muscati de mai multi caini fara stapan, in zona Parcului Tei. Din nefericire, baietelul de doar patru ani a pierit. Copilul a fost inmormantat joi.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger