Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrie

Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrie

Autor:

Procurorul propus de catre Tudorel Toader pentru conducerea DNA-ului va veni din nou la CSM saptamana viitoare, pentru a sustine interviul in urma caruia Sectia de procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii va emite avizul consultativ.

 

florea 1 Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrieDesi a fost si joi la sedinta la CSM – de la care nu au lipsit schimburile de replici intre procurorul general si ministrul Justitiei, ba chiar intre procurorul general si candidata propusa pentru sedia DNA, Adina Florea a aflat ca audierea sa va fi amanata pentru dimineata zilei de 8 octombrie.

toader lazar 1 Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrieTotul dupa ce un membru al Consiliului a formulat o propunere in acest sens, fiind invocata sesizarea Inspectiei Judiciare in privinta anchetei referitoare la provenienta protocolului secret SRI-Parchetul General, dezvaluit de Valcov pe o retea de socializare. Desi ministrul Justitiei nu a fost de acord cu amanarea, in cele din urma procedura de vot a fost in favoarea stabilirii unei noi date pentru audierea Adinei Florea, si anume 8 octombrie.

SEDINTA POATE FI URMARITA AICI, fiind transmisa in direct pe site-ul CSM.

sursa foto: capturi video


1 Comentariu la Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrie

  1. ofof

    Adina, care i-a clasat plangerea Danielei St. fara sa o citeasca macar, iar pe a 2 a i-a dat o Mioarei, care a facut acelasi lucru…

    Acum, la candidatura ti-ai amintit ca ai fost pe la Parchetul Tribunalului, nu mai esti acolo de ani de zile, faci jocurile tuturor. Asta nu e asa bine.

    Oricum, toata Constanta(diicot,pca,pj,pt,dna), sunt blat, vor s-o puna pa Duamna Florea, sa fie ei jmekeri. Of Of


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!