Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Auchan rechema un produs, dupa ce s-a detectat prezenta bacteriei Listeria

Auchan rechema un produs, dupa ce s-a detectat prezenta bacteriei Listeria

Autor:

In cazul in care va place somonul file si, ca urmare, obisnuiti sa includeti acest produs in meniul dumnevoastra, e bine sa tineti cont de o informare venita de la reprezentantii unui lant de hipermarketuri prezent in Capitala, dar nu numai.

 

somon 400x483 248x300 Auchan rechema un produs, dupa ce s a detectat prezenta bacteriei ListeriaPe rafturile magazinelor s-a aflat file de somon afumat contaminat cu bacteria Listeria. Auchan cere acum oamenilor care au cumparat acest aliment – produs la mijlocul lunii trecute, cu eticheta vizibila in fotografie – sa nu il consume, ci sa vina cu el inapoi la magazin.

Concret, Auchan a anuntat urmatoarele aspecte: “In urma unui control intern, compania Auchan recheama articolul urmator: Auchan file de somon afumat 100g, cod EAN : 5949084000153, produs in 16.01.2019, exp 01.03.2019. In urma analizelor efectuate la 2 esantioane din cele 5 analizate s-a detectat Listeria monocitogenes. Persoanele care au achizitionat aceste produse sunt invitate sa nu le mai consume si sa se intoarca cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!