AcasăNewsAu vrut sa manance in Centrul Vechi, insa au fost SOCATI: “Ni...

Au vrut sa manance in Centrul Vechi, insa au fost SOCATI: “Ni s-a facut la toti RAU”!

Un tanar din Bucuresti s-a dus vineri, impreuna cu iubita lui si inca doi prieteni, sa manance ceva la un cunoscut restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

„Eu am comandat mici, prietena mea, o ciorba, iar o alta prietena si-a luat peste la gratar. Prietenul ei nu a vrut sa manace si a fost mai bine”, a declarat unul dintre tineri, potrivit stirileprotv.ro.

Baiatul a povestit ca imediat dupa ce chelnerul a adus comanda, exact in momentul in care se pregateau sa manance, prietena lui a inceput sa tipe: „Ne-a spus ca e ceva pe farfurie, ne-am uitat si am vazut ca din peste iesea un vierme. Ni s-a facut greata tuturor, iar eu am facut doua fotografii”.

Daca pana aici povestea este socanta, reactia managerului a pus capac. Spre uimirea clientilor, acesta nici nu s-a gandit ca problema ar fi a restaurantului, ci a parazitului… fiindca nu a murit cand a fost gatit.

„Acesta era mirat cum de a rezistat viermele la temperatura ridicata, atunci cand a fost gatit. S-a oferit sa aduca o alta portie, insa am refuzat. De altfel, niciunul din noi nu a mai putut sa manance dupa incident. Atunci, managerul ne-a spus ca nu va incasa portia de peste. Nu astepta nimeni vreo recompensa, sau sa nu-si plateasca nota. Cred doar ca asa ceva nu ar trebui sa se intample intr-un restaurant atat de renumit”, a mai spus tanarul.

author avatar
Alina Costache
863 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger