AcasăNewsAu venit, au distrus, au plecat

Au venit, au distrus, au plecat

”Guvernul meu” in prima varianta. De atunci unii au fost schimbati iar zambetele au disparut de pe fetele lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Evacuati de noii ministrii de la Palatul Victoria, tehnocratii lui Iohannis isi iau zborul spre Bruxelles.

”Guvernul meu” in prima varianta. De atunci unii au fost schimbati iar zambetele au disparut de pe fetele lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Au venit cu aere de mari specialisti si au dat-o in bara ca ultimii habarnisti. Din prostie, la ordin sau si-si se va dumiri viitorimea. Deocamdata, cert este ca prestatia de doar un an a ”guvernului meu” a ucis mitul tehnocratilor salvatori, i-a scos pe salariati si pensionari in strada, a lasat sindicatele involburate, a pus dreapta romaneasca cu botul pe labe si a adus PSD-ului cel mai mare scor electoral obtinut in intreaga sa istorie. Asta ca sa nu se mai spuna ca tehnocratii n-au facut nimic. Dupa ce i-au asteptat pe noii ministri cu valiza langa picior, tehnocratii au anuntat senini ca se intorc la baza de unde au fost extrasi pentru a incropi Guvernul Ciolos. ”Ma intorc la familie, azi plec la Bruxelles”, a precizat inca de ieri fostul ministru de Interne, iar colega de la Justitie, Raluca Pruna, i-a tinut tira anuntand si ea ca se va intoarce la Bruxelles, de la 1 februarie. Avand acelasi pedigri bruxellez, este clar ca si restul plutonului tehnocrat isi va lua zborul pe urmele celor doi, lasand balta tarisoara natala. Slava Domnului!

Ciolos mai are ceva de demolat

Pensionat fortat, fostul premier Dacian Ciolos a prins gustul politicii, mai ales ca la Bruxelles nici nu-l asteapta cine stie ce scaun. Ca urmare, el face acum ochi dulci nu numai USR, ci si PNL – partidul pe care l-a ingropat cu nesperat succes la ultimele alegeri. ”Un prim-ministru, cand isi face treaba si incearca sa-si faca treaba corect, face politica intr-un anumit fel. Nu a fost politica partinica din punctul meu de vedere, pentru ca nu am fost inscris intr-un partid politic, dar voi cauta sa vad care e modalitatea cea mai eficienta ca sa pot sa-mi valorific competentele in viitor”, si-a facut Ciolos cunoscute intentiile. Pufarini in politica, USR-istii au pus botul si au discutat deja, ieri, cu fostul premier. Priceputi ca toti patitii, liberalii au pus in schimb piciorul in prag. ”Un domn care ne-a spus in campania electorala ca nu doreste sa fie pe afisele noastre si ca ii folosim abuziv imaginea ne lanseaza la televizor propuneri de colaborare. Mentioneaza ceva de platforma Romania 100. Pai cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi”, a sarit ca ars Mihai Voicu. Si mai indarjiti, alti lideri liberali au jurat ca ”il calca pe cap” pe Ciolos daca il prind pe la partid. Date fiind reactiile penelistior, Ciolos va trebui sa se multumeasca doar cu ingroparea USR. Asta daca Iohannis, alt geniu politic dambovitean, nu va gasi de cuviinta sa-i oblige pe liberali sa mearga si a doua oara pe mana fostului premier. In fond, PNL mai are vreo 20 de procente de pierdut.

author avatar
Simona Badulescu
4.709 afisari

9 COMENTARII

  1. De ce dau toți vină pe ciolos,care are oricum aerul de habarnist pierdut în spațiu? Vinovat de căderea PNL e nemtalaul ăsta stupid alături de „marea” conducere de partid, începând cu saltelista și continuind cu amantul Voicu,Tase de neanderthal, țăranul hot de pui morți, Petrache și toți ceilalți care au acceptat ordinele de la Cotroceni venite prin gurița ,greu încercată de altfel, a prostanacei Alinuța.

  2. Ce-o sa-i mai plângeți pe tehnocrați… când o să-i vedeți iar pe repetenții clasei şi pipițele cu capul sec conducându-vă, dându-vă ordine şi apostrofându-vă că n-ați ştiut când să vă opriți din învățat.

  3. ce puteau distruge intrun an? sa analizam :sa inchis robinetul la furt . deficitul bugetar 2,8% a crescut absortia de fonduri europene si mai important au aratat ce inseamna sa fi serios in actul de guvernare .sicei care acum injura vor reevalua cam peste 6-8 luni

  4. Doctore vezi de profesia ta, sau si acolo esti pacalici, in politica clar esti praf. Cand o sa dispareti din prima linie comunista? Ne-am saturat de voi. Poate faci front comun cu Dragnea, Ponta, Nastase, Iliescu etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger