AcasăNewsAu inceput problemele: Drumurile nationale cu circulatie restrictionata din cauza NINSORII!

Au inceput problemele: Drumurile nationale cu circulatie restrictionata din cauza NINSORII!

E nevoie de anvelopele de iarna si in octombrie, daca ninge!

E abia prima zi din octombrie, dar problemele cauzate de vremea rea nu au intarziat. Daca in Capitala si in zona de sud-est a tarii ploua abundent, in mai multe judete din tara ninge! Motiv pentru care politistii de la rutiera au decis restrictionarea circulatiei autovehiculelor neechipate corespunzator pentru conditii de iarna.

Pentru a evita situatii nedorite- blocari de drumuri sau ingreunarea interventiei utilajelor de deszapezire, s-a decis restrictionarea accesului autovehiculelor care nu au masinile echipate cu anvelope de iarna, in mai multe judete.

Potrivit Infotrafic, este vorba de  DN1, in judetul Brasov, intre Darste si limita cu judetul Prahova, unde restrictiile au fost impuse, marti incepand cu ora 12, dar si de doua drumuri nationale din judetul Arges – DN73 Campulung – limita cu judetul Brasov si pe DN72A Valea Mare-Pravat – Targoviste. Aici a fost restrictionat accesul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone care nu sunt echipate pentru circulatia in conditii de iarna, in vederea facilitarii interventiei utilajelor de deszapezire. Totul incepand cu  ora 12.15.

Politistii de la Rutiera le amintesc soferilor ca la munte ninge si ca, in cazul in care au drum in zona montana, au obligatia sa-si echipeze autoturismele corespunzator circulatiei in conditii de iarna – drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei.

502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger