Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Au inceput cursurile. Politicienii n-au lipsit de la prima zi de scoala a elevilor

Au inceput cursurile. Politicienii n-au lipsit de la prima zi de scoala a elevilor

Autor:

S-a dus vacanta de vara! Inceputul saptamanii coincide cu prima zi din cadrul noului an de invatamant. Dar si cu cea in care prichindeii incep gradinita.

 

primar Au inceput cursurile. Politicienii n au lipsit de la prima zi de scoala a elevilorAu fost, asadar, emotii, dupa caz bucuria reintalnirii cu prietenii si colegii, dar si cu invatatorii si profesorii, dar si nostalgii dupa linistea vacantei. Si, cum s-a intamplat si in anii precedenti, in curtile scolilor s-au aflat, pe langa elevi – o parte dintre ei boboci – si parinti sau bunici si mai multi reprezentanti ai sferei politice.

In timp ce seful statului a asistat la ceremonialul specific inceputului scolii la Colegiul “Gheorghe Sincai”, din Bucuresti, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost prezent la deschiderea festiva a cursurilor alaturi de elevii din judetul Maramures. Nu in ultimul rand, scolarii si cadrele didactice de la Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj – din nordul Bucurestilor – au avut-o ca oaspete pe Gabriela Firea, primarul Capitalei. In toate aceste cazuri, invitatii le-au transmis mesaje, de la microfoanele  instalate special in curtea scolilor, audientei formate din elevi si rude ale acestora.

La nivel de cifre, va spunem ca sunt circa 2, 3 milioane de scolari si de copii de gradinita care urmeaza sa vina la cursuri, de luni incepand. Elevii de scoala si liceu care sunt deja cu gandul la viitoarea vacanta mai au de asteptat pana in decembrie, mai exact in preajma Craciunului, cand vine vacanta de iarna.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!